فراخوان سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی
فراخوان دانشمندان و پژوهشگرهای برتر به جشنواره بین المللی خوارزمی
از سال 1391 شورای سیاستگذاری جشنواره بینالمللی خوارزمیبا توجه به گذشت ربع قرن از برگزاری جشنواره و شناسایی بیش از نهصد طرح تراز اول داخلی، بر آن شد تا نگاهی نو و جستجوگر بر برگزیدگان دورههای قبل خود داشته باشد و با ایجاد گروه تخصصی طرح برگزیده موفق در تولید ملی این ماموریت را به عهده گرفت.
این گروه تخصصی تلاش دارد از میان طرحهای برگزیده ( جشنواره جوان و بین المللی خوارزمی ) دورههای قبل، صاحبان طرحهایی را که موفق شدهاند در اقتصاد مقاومتی نقش موثر ایفا نموده و محصول را به تولید انبوه برسانند، شناسایی و برترین آنها را به جامعه علمی و صنعتی کشور معرفی نماید. پرواضح است که برگزیدگان دوره های گذشته میتوانند در این گروه مورد ارزیابی قرار بگیرند.
این گروه تخصصی، با پرسشنامهای مجزا و سوالاتی ویژه، شاخص هایی چون نوآوری و کارآفرینی دانش بنیان، پایداری شرکت، تولید ثروت از دانش، اشتغال مولد، جایگاه محصول در بازار رقابت، چگونگی روند افزایش تولید، کنترل کیفیت، استانداردها، توسعه علمی و سطح تعاملات تجاری، رضایت مشتری و صادرات محصول را از زمان برگزیده شدن طرح در جشنواره خوارزمی مورد ارزیابی قرار میدهد.
فرآیند ارزیابی دو سویه و با انجام بازدید از شرکت خواهد بود. پس از بررسی اولیه دقیق در فرآیند بررسی اولیه در گروه تخصصی، طرح مورد نظر به هیات داوران پیشنهاد میشود و تصمیم گیری نهایی در خصوص برگزیده شده یا نشدن، توسط هیات داوران جشنواره بین المللی خوارزمی صورت خواهد پذیرفت.
شاخص هایی مثل روند صعودی مالی شرکت در یک بازه زمانی حداقل سه ساله، میزان ایجاد شغل و تعداد نیروهای متخصص در حالت اشتغال بیمه شده، میزان صادرات محصول شرکت (درآمد ارزی) و همچنین تولید در مقیاس صنعتی یا نیمه صنعتی؛ از پراهمیت ترین شاخص های ارزیابی در این گروه هستند.
همه ساله فراخوان جشنوارههای خوارزمی از فروردین ماه از طریق وبگاه جشنواره و رسانهها، خبرگزاریها و شبکه های مجازی اعلام میشود. فرآیند ثبت نام در جشنوارههای خوارزمیبصورت الکترونیکی انجام میشود.
به دلیل تفکیک سنی شرکتکنندگان در جشنوارههای جوان و بینالملل خوارزمی، سن مجری طرح متقاضی شرکت در جشنواره جوان خوارزمی از هجده تا سی و پنج سال تمام تعیین گردیده است
طرح های ارایه شده میبایست تکمیل شده باشند و نظریهها و ایدهها مورد ارزیابی قرار نمیگیرند. شایان ذکر است فقط ارایه مقالات و تالیف کتاب مورد ارزیابی قرار نمیگیرد.
طرح های گروه تخصصی علوم انسانی قابل پذیرش در جشنوارههای خوارزمی نمیباشند. طرح های در این زمینه میبایست در جشنواره فارابی شرکت نمایند.
تمامیاطلاعات در مورد گروه های تخصصی، محورهای پژوهشی و مفاهیمیکه باید برای ارائه طرح به جشنواره های خوارزمی در نظر گرفته شود، در راهنمای مربوط به جشنواره جوان و بین المللی خوارزمی در وبگاه جشنواره های خوارزمی در قسمت سامانه جامع جشنوارههای خوارزمی قابل رویت میباشد. قبل از شروع به ثبت نام ، راهنمای ثبت نام در جشنواره خوارزمیبا دقت مطالعه شود.
در جشنوارههای خوارزمیبیش از دویست و پنجاه متخصص در گروههای تخصصی طرح ها را ارزیابی می نمایند. در فرآیند بررسی طرح در گروههای تخصصی هر طرح به چند کارشناس ارسال میشود. در طرح های بین رشته ای به دو یا چند گروه تخصصی طرح ارجاع میشود. در نهایت نظر متخصص در تیم متشکل از رییس گروه تخصصی، مدیران زیر گروههای علمی و کارشناسان آن گروه تخصصی ارزیابی میشود، طرح های پیشنهادی آن گروه تخصصی در جلسه هیات داوران مورد ارزیابی نهایی قرار میگیرند.
جوایز:
- لوح تقدیر
- تندیس جشنوارههای خوارزمی
- جوایز نقدی
- عضویت و استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان مطابق با آئین نامه بنیاد ملی نخبگان
- معرفی برگزیدگان به سازمان سنجش برای استفاده از تسهیلات مطابق با آئین نامه سازمان سنجش کشور
- صدور گواهی نامه کسب رتبه در جشنوارههای خوارزمیبرای مجری و همکاران طرح با تعیین درصد مشارکت
- برخورداری از حمایت صندوق های تخصصی برای توسعه طرح برگزیده
- معرفی برگزیدگان به پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، صندوق های حمایتی و بنگاههای اقتصادی برای افزایش تعامل و همکاریهای فی مابین
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره مراجعه شود